Dinamica

A Dinamica egy harmadik generációs mikroszálas anyag. Az autógyártásban legnevesebb autógyárak használják, mint például WV csoport, GM csoport, Mercedes, Fiat, Jeep, Alfa Romeo,Honda, Land Rover, Jaguar, Volvo, Kia, Nissan stb.

De nem csak az autógyártásban használják egyre nagyobb sikerrel, hiszen adottságai megfelelnek a repülő, és a hajógyártás specifikációinak is. Egyre elterjedtebb a bútor gyártásban, akár beltérről, akár kültérről, akár kontrakt felhasználásról van szó. Jó strapabíró, vízlepergető, de lélegző képességei miatt a cipőipar is egyre gyakrabban használja. Sporteszközök, kesztyűk készülnek belőle. Antibakteriális, így az orvosi eszközök-bútorok gyártásában is megállja a helyét. Ruházati célra is teljesen alkalmas, lélegző anyag ami mosható is.

Mit nevezünk mikroszálas anyagnak?
Alcantara? vagy mikroszálas anyag?

Alcantara néven említik a kárpitos kollégák a mikroszálas anyagokat, így a Dinamicát is. A Dinamica nem Alcantara, hasonlóan mikroszálas anyag mindkettő, de alapvető különbségek vannak már a gyártási metódusban is.

A világon egyedülálló, az egyetlen EPD (Environmental Product Declaration) által hitelesített környezetbarát mikroszálas anyag, mely megfelel a 21. század legszigorúbb autóipari elvárásainak. Nem csak a víz-bázísú gyártás (más gyártók kemikáliákat használnak a technológia során) miatt, hanem mert egyedülállóan újrahasznosított szálakból készül.

A gyártó környezetvédelem mellett tette le a voksát, kattintson a részletekért

A Dinamica gyártási módszere

Vízlepergető Tűzálló Antisztatikus Antibakteriális Foltálló Erős színtartósság Elasztikus

Tartós, Strapabíró Elegáns és kényelmes Légáteresztő Könnyen tisztítható

Gyűrhetetlen Környezetbarát Újrahasznosított Kutya- és macskakarmolás álló

Házi kedvenc barát Bébibarát Antiallergén

Tisztitási és ápolási tanácsok

Katalógus megjelenítése (pdf formátumban)

 

Egy termék se felelt meg a keresésnek.